A strukturált hálózat lényege, hogy ugyanazon épületet kiszolgáló különböző gyengeáramú vezetékes rendszerek kábelezése egy központosított, ugyanakkor változtatható hálózati rendszerben valósul meg. Az egységes hálózatba számítógép-, telefon-, IP-telefon-, beléptető-, riasztó-, TV- és videórendszerek eszközei csatlakoztathatók. Ezen eszközök adott hálózaton belül könnyebben mozgathatóak, illetve bővíthetőek, cserélhetőek vagy megszüntethetőek. A strukturált hálózati rendszerek üzemeltetése immáron jóval hatékonyabb, egyszerűbb és alacsonyabb a költségvonzata is.

Vállaljuk gyengeáramú vezetékes és vezeték nélküli informatikai, biztonságtechnikai strukturált hálózatok tervezését, kábelezését és teljes kiépítését is.

Optikai hálózatok

Napjainkban egyre inkább elterjedt az optikai azaz üvegszálas  átviteli út alkalmazása. Cégünk vállalja optikai közműhálózatok tervezését és kivitelezését egészen a központtól az előfizetőig (FTTH) vagy esetleg meglévő hálózatok bővítését.

Rézkábeles hálózatok

Nagy referenciával és szakmai gyakorlattal vállaljuk helyi és helyközi rézvezetőjű hálózatok tervezését. Újonnan kialakított városrészek lefedésének a tervezését, meglévő hálózatok kiváltási terveinek az elkészítését.