Falazási munkálatok


A házépítés egyértelmű és lényegi eleme, legfontosabb fázisa a falazás, melynek esetleges hibái erősen kihatnak az elkészült épület sorsára, használhatóságára és tartósságára vonatkozólag.
Minden esetben ha a tervdokumentáció az elvártnak megfelelő, akkor minden további a kivitelezésen múlik. Megfelelő továbbá a tereprendezés és az azt követő alapozás elkészítése is, és nincs más hátra mint a falak felhúzása. Cégünk számára ezért foglal kiemelt fontosságú helyet a magas szintű kivitelezői minőség legyen szó akár YTONG, blokk tégla vagy könnyűszerkezetes falazásról.

Felületképzés


Bár az építési technológiák változnak, a vakolás még mindig az egyik leggyakoribb felületképzési mód. Fontos ebben az esetben is kiemelnünk a minőségre fordított figyelmet. A silányan kivitelezett vakolások sok esetben sokkal hosszadalmasabb és pénzigényes utómunkák árán korrigálhatók. Ezekben az esetekben is csak az éppen kielégítő végeredménnyel. A további munkálatoknál, mint glettelés szintén a legjobbra törekszünk. Ennek egyszerű oka, hogy nincs is rosszabb egy ferde sarokélnél vagy egy hullámos falnál, ami talán elsőre fel sem tűnik a laikus szemnek, de amint megfelelő szögből érkező fény vetül a rosszul kivitelezet felületre, szinte azonnal érzékelhető a hozzánemértő kezek munkája. Ezek hibák javítása ismételten költség és idő, ami esetleges átadást meghiúsíthat.